sunnuntai 4. toukokuuta 2008

MYYDÄÄN JA OSTETAAN, REMONTOIDAAN JA HAAVEILLAAN....


Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta lähes koko neljän päivän pikkuloman. Minä haravoin viisi tuntia mökillä, nuuhkin keväistä ilmaa ja ihmettelin millaiset juhlat myyrillä oli ollut pihamaallamme, pikkukasoja siellä täällä, käytäviä ja onkaloita. Mökki saatiin tyhjennettyä, maalit ja pensselit ostettua ja haikein mielin jätimme kesäpesämme odottamaan ensi viikonloppua.

Nyt minulla olisi sitten myytävänä pari runkopatjaa ja kaksi levitettävää puusänkyä sekä porontalja. Kannattaisikohan yrittää myydä niitä huutiksessa? Kävin läpi myös lastenvaatteita ja nyt olisi laatikkokaupalla laadukkaita pieneksi jääneitä lastenvaatteita. Sukulaisellemme syntyi kaksoset ja veimme sinne jo kolme kassillista vaatteita. Oliverin herkän ihon takia minulla on ruskovillan paitoja ja paljon benettonin pehmeitä puuvillapaitoja, espritin ja championin collegepukuja ja mm käyttämätön disneyn t-paita, joka oli liian karhea herkälle hipiälle. Pitäisiköhän nekin laittaa huutikseen? Niin ja sitten ihan kuin uusi siniharmaa viime kauden Remu haalari kokoa 92. Minä taas ostaisin lasten puukerrossängyn mökille. Mieluummin valkoisen, mutta voihan sitä puunvärisen maalata.

Kotiremonttimme käynnistynee myös pikapuoliin. Viidentoista neliön piharakennus muuttaa pihallemme vielä tässä kuussa, autotallista rakennetaan työhuone ja katot saavat valkean värin kesän aikana. Kylppäriremontin aikataulua ei lyöty vielä lukkoon ja budjetin tarkastuksen jälkeen voi sitten pohtia, onko muihin juttuihin vielä mahdollisuuksia. Postaukseni kuva on tulevasta ulkorakennuksestamme. Kuinka ihanaa olisi, jos voisimme pitää toisen huoneen muussakin kuin varastokäytössä. Se tuskin on mahdollista.

Kesäkorttien myyntikausi on kuumimmillaan mutta siitä en ota stressiä. Mukavaa, että te blogiystäväni olette tilailleet minulta kortteja ja taulujakin. Viime viikolla lähetin kaksi taulua Helmiliinan prinsessalle. Ylioppilaskutsuja on vielä pikkuerä jäljellä ja voin myydä niitä edullisesti pois jos jollakin teistä on tarvetta. Ylioppilaskortitkin ovat aika vähissä!




Postauksestani tuli tällainen tilannetiedotus. Tämän voisi oikeastaan laittaa suoraan osto -ja myyntipalstalle. Myytävänä olisi kortteja, tilaustöitä, kutsuja, vaatteita, sänkyjä, taljoja ja yksi mökkivalaisin! Ostaa haluaisin vanhoja ruutuikkunoita, kerrossängyn ja pienen klaffipydän sekä kauniit puutuolit mökille. Hih! Jos on ajatuksia laita postia magi@phnet.fi
Voikaa hyvin!

24 kommenttia:

Junika kirjoitti...

Raportointipostaus itseltänikin aamutuimaan. Ei kykene sen syvällisempiin saati sitten taiteellisempiinkaan...

Tuollainen piharakennus olisi ihana. Kesäyön päätteeksi voisi kellahtaa nukkumaan sinne ja herätä aamutuimaan lukemaan jotain kirjaa...

Mukavia remonttiajatuksia teillä! Täälläkin, mutta nyt ensin hoidetaan nuo putkirikkovaurioiset alta pois (---hiiidasta on sen kuivaus, hoohhoijaa---).

Suloisen energistä viikkoa sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Soma "mökki" pihalle! Sulta mä voinkin kysyä näin epäaskarteluhenkilönä: Mitä ihmettä on tuo atc? ja vaihdot? ja paketteja sinkoilee kortti/askartelubloggaajalta toiselle? Minen ymmärrä mitään! Sitten on vielä joku korttilaji, joka mun tietämättömän päässä on vääntynyt jo mp3:ksi. Anteeksi kaikille asiaan vihkiytyneille, en yhtään yritä halveerata, mutta olen aivan pihalla.
Ja Magi, tarvitsisin yhden kauniin yo-onnittelukortin tytölle. Tuli mieleen, kun sun kauniissa kortissa keinui yo-tyttö. Onko se myytävänä? Voiko ylipäätään ostaa vain yhden kortin? Mitä maksaa ja miten toimitaan?

kysyy

Torvelo Melukylästä

Hanne kirjoitti...

No, onpas taas tohinaa täällä! Myydään, ostetaan ja remontoidaan. Ei tule varmaan aika pitkäksi!

Kaunis piharakennus teille tulossa.

Hyvää alkanutta viikkoa!

magi kirjoitti...

Helmi junika!
Olisi kuule ihana todellakin kellahtaa tuollaiseen pikkupuutarhamajaan... vaan täyttyy söpöliini maalipurkeista, työkaluista ... voih! Sinulla varmasti savusauna jo lämpiää....

magi kirjoitti...

Krisu!
En ole valitettavasti ehtinyt tutustumaan tuohon korttivaihtojuttuun. Toivottavasti joku muuu lukijoistani voisi valottaa asiaa meille kummallekin. Ilmeisesti korttiaskartelusta innostuneet taitajat askartelevat mitä upeimpia kortteja sovituista aiheista ja sitten niitä vaihdellaan... Hmmm! Luulen niin. Minä teen ihan painettuja sarjoja. Mp3 kortit ovat mielestäni niitä kolmiulotteisia kortteja. Askarteluliikkeistä voi ostaa valmiita kuvasarjoja, joita leikataan ja liimataan päällekäin pienillä liimatyynyillä ja näin luodaan kolmiulotteinen vaikutelma.

Korttimallistoihini pääset klikkaamalla sivupalkista ja näet mitä kaikkea on tarjolla ja toki voin lähettää sinulle yhdenkin kortin mutta koska aina tulee vähän postikuluja suosittelisin katsomaan muutaman kortin setin.

Lähetä minulle sähköpostia magi@phnet osoitteeseen niin kerron hinnat ja miten toimitaan!

magi kirjoitti...

Hanne! Touhukasta viikkoa sinullekin!

Marja Kristiina kirjoitti...

Kiitos, Magi-ystävä, samoin sinulle :-)

Hei, upea kuva tuosta piharakennuksesta, mistä löysit? Meillä on nimittäin täsmälleen sama rakenteilla mökille as we speak!

Ihanaa viikkoa!

Heidi kirjoitti...

Moikka,

Ihana, toukukas postaus =) Tulin hyvälle tuulelle. Olet niin energisen tuntuinen, että ihan tässä rupee itselläkin syyhyttään sormia.

Kaikki suunnitelmanne remontteineen kuulostavat oikein hyviltä. Nyt ei muuta kun tavarat kiertoon, vaikka huutikseen, siitä itselläni ainakin tosi hyviä kokemuksia.

Aurinkoa tulevaan viikkoon

Heidi
<3

jaana kirjoitti...

Me ollaan suunniteltu juuri samanlaista pihamökkiä varastoksi ja kesäaitaksi! Millaisen perustuksen aiotte laittaa?

Merja K kirjoitti...

Puuhakkaalta kuulostaa meininkisi tällä hetkellä :) Kiitos muuten paketista, odottaa paikallisesta postissa huomista noutoani. Kannattaa laitta huutikseen ainakin lastenvaatteita. Siskoni on myynyt siellä paljon niitä ja hyväkuntoiset menevät hyvin kaupaksi ja ihan kohtuuhinnallakin. Energistä viikona jatkoa :)

magi kirjoitti...

Hei Marja Kristiina! Kipaise ostamassa viimeisin Mökki-lehti ja löydät piharakennuksen sieltä!!!

magi kirjoitti...

Heidille ja Merjalle kiitokset vinkistä huutiksen suhteen. Laitan vaatteita sinne kunhan touhuiltani kerkiän. Kiva, että paketti on tullut perille!!!

magi kirjoitti...

Jaana! Valamme näillä näkymin muutamia tukipilareita maahan. Ei mitään massiivisia perustuksia. Tosin meillä on melko jämerä maapohjakin...

Mimmi kirjoitti...

Hui.. tosiaan aika huiske sulla!! Kevään auringosta sinä tarmon olet ammentanut.. :)
Totta.. aurinko antaa lisäenergiaa..

Ihana ulkorakennus.. Tuohan olisi aivan ihana ateljerakennus!
Minulla on jossain likki erään ulkomaisen korutekijän ateljeeseen. ja näytti aivan samanlaiselta!!

Ihanaa aurikoista päivää sinulle!

Hallatar kirjoitti...

Ihana mökki. =)

Tein juuri ylppärikutsukortti
tilauksen siulle...

Omat ideat eivät toimineen ja siun
kortit ovat niin ihania. =)

magi kirjoitti...

Helmiliina! Oih! Että ihan oma ateljee. Vielä joskus. Minulla se on tällä hetkellä keittiön pöytä!

magi kirjoitti...

Hallatar! Voi kiitos. Laitan paketin tänään postiin ja jotain pientä laitoin kaupan päällekin!

Hannis kirjoitti...

Ihanuus mikä mökki! Voi vitsit. Tosi kiva juttu! Ja onnea sinne remppaukseen myös.

Huutiksessa itse olen saanut hyvin myytyä. Ja kannattaa linkittää aina ilmoituksessa muutkin myytävät tuotteet. Yleensä kauppa käy parhaiten, kun ihmiset löytävät samalta myyjältä muitakin.

Nicole kirjoitti...

Onhan teilläkin paljon projekteja!
Ihania suunnitelmia!
Vaatteet kannaatta myydä kirpputorilla, mutta et rikastu, kun vaatteista maksetaan niin vähän! Tai sitten hyväntekeväisyyteen.

magi kirjoitti...

Hannis ja huset på landet!

Kiitos vinkeistä ja jaetuista kokemuksista. Taidan miettiä huutisasiaa ensi viikolla.

arleena kirjoitti...

Romanttisen kaunis pihatalo teille on tulossa.
Kesähuonehan olisi siihen todellakin sopiva, mukava kuunnella sateen ropinaa kattoon.

Korttisi ovat iloisen kauniita.

Hallatar kirjoitti...

Kiitos kovasti
eilisestä paketista! =)))))


*halitus*

magi kirjoitti...

Arleena :o)
Hallatar :o)

tiiu kirjoitti...

Remontti iloa toivoopi kohtalotoveri turkoosista talosta