keskiviikko 21. toukokuuta 2008

ELÄMÄN KUPERKEIKKOJA


Viikko on kyllin pitkä aika laittaa elämä mullin mallin, kuviot uusiksi! Oikein naurattaa kuinka elämä meitä joskus heittelee. Sinä viikonloppuna, kun päätimme aloittaa remontin, juuri ennen kuin olimme tilaamassa tarvikkeita, soi puhelin ja kuviot menivät uusiksi. Nyt on talo myynnissä ja uusi kohde kiikarissa. Huh ja hei! Mitähän tästä tulee?On niin kiva kun asiat sujuvat omalla painollaan, voi sujuvatko?

Viikko on kyllin pitkä aika myös painattaa uudet rippikutsut. Tänään hain sivupalkissa esittelyssä olevat pakettikortit painosta ja tein uutukaisiin rippikutsuihin tarvittavat muutokset.
Kiitos teille ihanat ihmiset, kun pidätte minut vireessä. En aikonut painattaa rippikutsuja mutta sain teiltä toivomuksen, johon oli ihan pakko vastata.

Viikko on kyllin pitkä aika maalata myös muutama pyykkinaruhenkinen akvarelli myyntiin... lähettää muutama paketti maailmalle, postitella, laskutella... lähettää tarjous hääkutsuista, suunnitella uutta lahjakorttia... miettiä ensi syksyn luokkarakennetta...

Viikko on kyllin pitkä aika sairastua poskiontelotulehdukseen ja hoivata esikoispoikaa, jonka poski turposi hammaslääkärikäynnillä muodottomaksi.

Viikko on kyllin pitkä aika elää ihan tavallista lapsiperheen elämää, iloineen ja suruineen, läksyineen ja lepohetkineen, ystäväkyläilyineen ja valmistujaisjuhlineen...

KYLLÄ VIIKKO ON LYHYT! Mutta onneksi tajusin, että tänään on vasta keskiviikko ja olemme touhunneet tuon kaiken neljässä päivässä ( sunnuntai mukaan lukien).Voi ihanaa, huomenna on vasta torstai.

23 kommenttia:

Mari kirjoitti...

on vasta keskiviikko:)

Onnea talo-projektiin! Ollaan huomenna yhteyksissä:)

Mari

Mari kirjoitti...

Edellisestä hävisi osa tekstiä.. En kyllä tiedä mihin:) Mutta se meni jotenkin niin, että mitähän sinulle ehtii vielä tapahtua kun on vasta keskiviikko:)

Mari

tiiu kirjoitti...

Voimia arkeen, mukava kun muillakin on viikkoja jolloin ei tehdä mitään :)

Merja K kirjoitti...

Huh, mikä tahti, olet ollut tosi puuhakas. Mitähän ehditkään vielä touhuta loppuviikon aikana. Jään innolla odottelemaan :)

Katja kirjoitti...

Tapahtumarikasta kotiäidin elämää :) mutta eipä pääse tylsistymään. Mukavaa viikonloppupuolta toivottelen!

arleena kirjoitti...

Onnea talokauppoihin. Remonttitoivotukseni mitätöityivät, teillä on nyt uudet haasteet.

Viikossa ennätät tosi paljon, kun jo puolessa olet ehtinyt vaikka mitä jopa sairastelemaankin.

Korttisi ovat niin kepeän iloisia.

magi kirjoitti...

Mari ja maiju!

Sitä minäkin tässä ihmettelen....

Tiiu!

Joo kyllä rauhallista elämää... :o)

Merja K!

Saapas nähdä. Tänään pitäisi vähän siivoilla ja huomenna laittaa ruukkukukkia, sitten pitäisi piipahtaa painossa napurikaupungissa noutamassa rippikutsuja.

Melle ja Minä!

Kiva kun piipahditte.


Arleena!

Eipä voi ainakaan valittaa ettei tiedä mitä tekisi. Haasteet on uudet. Saapas nähdä aukeaako tämä ovi meille. Niin paljon mutkia ja kurveja on elämänmatkallamme ollut, että osaan odotella jo melko rauhallisin mielin. Asioilla on tapana järjestyä. Katsotaan onnistuuko tämä suunnitelma....

Marja Kristiina kirjoitti...

Hyvänen aika sentään! Ilmeisesti teillä on siis jo uusi talo kiikarissa? Parhaat mahdolliset terveiset ja tsemppitoivotukset täältä - pidelkää hatuistanne kiinni, kaikki menee hyvin!

magi kirjoitti...

Marja Kristiina!

Minulla on hattu tiukasti korvilla ja jalat tukevasti maan kamaralla. Järki on mennyt jo aikoja sitten mutta katsotaan....

Mimmimamma kirjoitti...

No huh,mitä kaikkea teitin päiviin mahtunut!
Onneksi tosiaan viikonloppu vasta edessä päin. :)

pioni kirjoitti...

Kyllä viikossa ehtii paljon;)
Ihanan kesäinen tunnelma kuvassasi.

tiiu kirjoitti...

Magi, vihjeitä kymmppisynttäreille otetaan vastaan. osallstujia n. kymmenen poikaa. Kiitos jo etukäteen. Oma komentti kenttä ei suostunut ottamaan kijoituksia vastaan, joten tulin tänne apua anomaan.

tiiu kirjoitti...

Ja voi kirjaimetkaan ei suostu ilmestymään normaalisti.

magi kirjoitti...

Huomenta Tiiu!

Kymmenvuotiaat ovatkin jo aika isoja. Olen pitänyt esikoispoikani synttärit jo ainakin neljänä vuotena koulun liikkasalissa. Renkaat, trampoliinit, köydet ja penkit käyttöön. On ollut metsäneläinten juhlat, merirosvobileet, ritarien juhla. Tilan vuokra on ollut edullinen ja poikia on mahtunut mukaan parikymmentä. Mikä parasta. Koti on ollut putipuhdas juhlien jälkeen ja pojat rättiväsyneitä. Viime syksynä olimme vesitornissa, jossa juhlijat saivat ostaa leikkirahalle " cafeesta" herkkuja. Pelattiin lautapelejä ja joku tietokilpailukin taidettiin pitää.Kahdeksanvuotiaat olivat aivan tohkeissaan ostaessaan kupillisen pop corneja. Kymmenvuotiaat ovat kyllä jo aika isoja, että voi! Minusta ei taida olla apua!

magi kirjoitti...

Pioni ja mimmimamma, Kiva kun kävitte!

tiiu kirjoitti...

Kiitos ja kumarrus. Kyllä tuossa oli hauskoja ideoita. Joku vierailu voisi olla hauska, ehkäpä eläintila tai vastaava..

Marja Kristiina kirjoitti...

Kiireinen rouva hoi, ottaisitko yhteyttä niin toinen arvontasetti matkaisi luoksesi oitis :-)

magi kirjoitti...

Marja Kristiina!

Voi kiitos! Sydämellinen kiitos!

Tiiu!

Vierailu olisi varmasti mukava juttu...

Elegia kirjoitti...

Aivan ihania kortteja sinulla täällä!

magi kirjoitti...

Elegia!

Kiitos! Mukavaa, että pistäydyit ja tervetuloa toistekin.

Olina kirjoitti...

Juu, viikossa, puolessakin, voi tapahtua vaikka mitä! Ja silti aika on yllättävän lyhyt...=) Jos kaikki asiat tapahtuisivat ERI viikoilla, olisi juttu ihan toinen. Mutta tietenkin kokoajan tapahtuu...

KnitMimou kirjoitti...

Onnea ja lämpöä talokauppohin! :)

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Voi miten hurja viikko tai siis alkuviikko!voimia!