perjantai 30. toukokuuta 2008

ILON KYYNELIÄ...


Aurinko paistaa suloisesti, leuto tuuli keinuttaa pihapensaita ja minä nautin viimeisestä kahdenkeskisestä päivästä kuopuksen kanssa. Huomenna alkaa kauan odotettu loma ja talo täyttyy pikkumiesten ja vähän isompienkin äänistä. On vähän haikea olo!

Mietityttää miten selviän kyynelittä huomenna jakaessani entisille oppilailleni ruusut. Jos annan tunteilleni vallan kyynelvirroille ei ole loppua. Pikkuoppilaani ovat siirtymässä yläasteelle ja minun on saateltava heidät matkaan. Tämän luokan kanssa vietimme monta muistorikasta hetkeä yhdessä. Toivottavasti osasin kannustaa teitä, antaa juuret ja puhallan nyt viimeisen kerran siipienne alle ilmaa. Turvallista matkaa, olkoon enkeleitä matkallanne!

Huomenna nautimme vastavalmistuneiden ylioppilaiden suuresta päivästä, iloitsemme yhdessä kanssanne, kiitämme siitä, että saamme olla mukana. Itkemme ilosta ylpeiden vanhempien kanssa.

Kyynelin avasin tänään myös Marja Kristiinalta saapunutta pakettia. En ole saanut varmasti koskaan mitään näin kaunista. Marja Kristiina on saanut lahjaksi taidon luoda mitä ihanimpia asioita. Tänään minä saan iloita siitä, että hän jakaa kauneutta auliisti ympärilleen. Lahjani saa kunniapaikan kodissamme. Toivon, että tästä kylvöstä saa lähettäjä ainakin hyvän mielen!

Muistorikasta viikonloppua, aurinkoisia kevätjuhlia ja nauttikaa suvivirren suloisista sävelistä!

11 kommenttia:

Junika kirjoitti...

Ovat kyllä todella kauniita juttuja nuo :-)! Onneksi olkoon lahjasta.

Hyvää huomista päivää!

arleena kirjoitti...

Hyvää ja aurinkoista viikonloppua.

Nicole kirjoitti...

Ymmärrän tunteesi! Pikkasen haikea olo kun asiat muutuvat, mutta saatte nyt nauttia kesälomasta koko perheen voimin.

Marja-Kristiinan käsintehdyt jutut ovat aivan upeita. Minäkin olisin ikionnellinen jos olisin voittanut!

Marja Kristiina kirjoitti...

Ihanaa että tykkäsit! En voi lopettaa askartelua ennen kuin kaikki säännöllisesti blogiani seuraavat ovat saaneet omansa :-)

Tässä viikossa on jotain haikeaa minunkin mielestäni, vaikken koulun päättäjäisiä saakaan juhlia. Ehkä muiden nostalginen tunnelmointi ja uuden odotus ovat jotenkin tarttuneet minuunkin.

Ihanaa, ihanaa viikonloppua! Ja voimia!

Merja K kirjoitti...

Suvivirsi saa aina silmät kostumaan ja niin käy taas huomennakin..

Aurinkoa viikonloppuusi!

magi kirjoitti...

Helmi junika, arleena, huset på landet, marja kristiina ja merja!

Kiitos teille uskollisille blogissani kommentoiville. Kyynelin lähetin oppilaani matkaan. Yksi yhteinen matka on tehty ja uusi odottaa ovella. Elämä on luopumista! Onnenhetkiä viikonloppuunne....

maiju kirjoitti...

Hei, kiva, kun kävit moikaamassa blogissani - löysin sitä kautta tänne. Minulla on edssä sama tilanne, sillä menen huomenna ensimmäistä kertaa töihin äitiysloman jälkeen. Onneksi tiedossa on sentään 6 viikkoa lomaa myöhemmin!

Aivan ihania kortteja - olet kyllä kätevä käsistäsi!

Tiina kirjoitti...

Ihanat nuo siun lahjat.. :) Kiitos kutsuista, kirjoitettu ja "laitettu matkaan".. nyt odotellaan juhlapäivää ja touhutaan tietysti hiki hatussa täällä kotona... :)

tiiu kirjoitti...

Ihanan paketin olet saanut. Itkun ymmärrän, niin pian varttuvat ja lähtevät isoon maailmaan.

KnitMimou kirjoitti...

Kauniisti kerroit.. ajatuksiasi.. suuria tunteita.. Pikkuiset pärjävät varmasti uudessa koulussakin..

Ihanaa viikkoa sinulle!

magi kirjoitti...

Maalis, Tiina, Tiiu ja Helmiliina

Halauksia teille!