tiistai 13. toukokuuta 2008

JOTAIN UUTTA !

Huomenta!

En todellakaan ymmärrä, miksi blogitekstini arkistointi on jotenkin sekaisin. Viimeksi kirjoittamani teksti ei avaudukaan suoraan luettavaksenne vaan se on haettava toukokuun teksteistä. Osaisiko teistä joku neuvoa minua?

Sain eilen koevedokset upouudesta pikkusarjastani. Kermansävyonen paperi on todella kaunis ja kortteihin syntyi vanhahtava vaikutelma.Valitettavasti en saanut taltioitua tuota kaunista värisävyä kamerallani ja kuvista jäi sameita kuten aina! Vielä joskus opettelen kirkastamaan kuvat! Ruskean ja kerman yhdistelmä toimii minusta hyvin ja on kortit tilanneen asiakkaan näköinen. Uskon hänen pitävän sarjasta. Harmoniaa ja rauhallista tunnelmaa, yksinkertaisesti. Ja minultahan saa näitä kortteja tietysti tilailla edullisesti magi @phnet fi.


Ylioppilaita kermansävyisten ruusujen keskellä!

Minulta on pyydetty myös yleistä onnittelukorttia ja tässä se nyt sitten tulee. Korttien kokohan on sama kuin yo- kutsuissa ja kaikkiin kortteihin saa myös pikkukuoren! Rippilasten kortit esittelen seuraavassa postauksessa. Silloin on luvassa myös ripaus hentoa sinistä ja herkkää punaista.


16 kommenttia:

Hallatar kirjoitti...

Herkänkauniita!

Siulla on sivellin
hellästi kädessäsi. =)

Taru kirjoitti...

HUIPPUKauniita ja tyylikkäitä kortteja!

Marja Kristiina kirjoitti...

Hurjan kauniita! Tyttö- ja poikaylioppilaan kuvissa on jotain nostalgista joka muistuttaa minua 1920-luvusta (olen suuri vintagefani), ja vanhahtavan sävyinen tausta sopii varmasti upeasti. Melkein näen silmissäni peltomaiseman ja studiosukset heinänteossa :-) Silloinhan yo-lakki oli jatkuvassa käytössäkin.

Myös geneerinen kortti on IHANA!

Marja Kristiina kirjoitti...

Sana on siis studiosus, ei studio-suksi :-D

tiiu kirjoitti...

Olet onnistunut taas välittämään oman kädenjälkesi muille. Innolla jään odottamaan rippikortteja. Onnistuneet aiheet, niin viehkot.

magi kirjoitti...

Hips hei! Minuakin viehättää 20-luku ja jotain toivoin saavani siitä taltioitua. Harmi etten saanut kameralla taltioitua oikeaa värisävyä!

Merja K kirjoitti...

Hei Magi, onnistuneita kortteja taas kerran. Sinun kuvissasi on jotain niin kovin herkkää, ilo olisi saada tuollainen kortti. Vien tänään loput kortit liikkeeseeni myyntiin, siis ne, jotka jäivät yli luokan myyntitempauksesta. Enköhän jatkossa tilaile niitä lisääkin :) Aurinkoa päivääsi!

magi kirjoitti...

Merja! Kiva, että saitte kortteja myytyä ja onpas mukavaa, että loput pääsivät liikkeeseen...

Nicole kirjoitti...

Ihastuttavia kortteja ja kotimaisuudesta iso plussa! On se pienyrittäjän/taiteilijan elämä hyvin haastava ja jos on vakituinen työ, siitä täytyy pitää kiinni, jotta voisi vapaa-ajalla olla pienyrittäjä...=)
Minäkin jään odottamaan rippikortteja!

Mimmimamma kirjoitti...

Niin kauniita taas...

magi kirjoitti...

Huset på landet, totta joka sana ja mimmimamma kiva kun piipahdit!

arleena kirjoitti...

Nythän oli juuri niitä rippijuhla- ylioppilaskiitoskortteja ja onnittelukortteja. Herkkä ja hiukan romanttinen aihe, kuten sopiikin juuri tuohon nuoruuden ajanjaksoon.

Puhuit valokuvien värisävyistä. Ajattelin kysyä, että mikä kuvankäsittelyohjelma sinulla on. Esim Picasassa, joka on tosin ilmainen ei niinkään kaikkein paras, saa terävöittää ja lisätä valoisuutta kuviin.
Olen myös huomannut, että keittiöni työpöydän halogeenivalot antavat hyvän terävyyden ja valon kuville.
Anteeksi tämä kuvaepisodi, en ole itsekkään mikään expertti, mutta näitä niksejä käytän.
Haaveenani olisi jossain vaiheessa käydä pieni valokuvauskurssi, saa nähdä ennätänkö koskaan.

arleena kirjoitti...

No kesät talvet sama pää, kiitoskorteista puhuin, olivat siis onnittelukortteja.
Mutta tarvitaanhan niitä kiitoskorttejakin, johon esim nuori ylioppilas voi liittää oman valokuvansa mukaan.

magi kirjoitti...

Voi kiitos Arleena! Olen aivan onneton tuon kameran ja kuvien käsittelyn kanssa. Tarvitsisin todella kädestä pitäen ohjausta. Pidänpä mielessä tuon kuvankäsittelyohjelman. Olen kovin romanttinen luonne ja kuvistani taitaa tulla läpi se, mitä sydämelläni kannan. Olen kovin iloinen sinusta, kun jaksat käydä aina kommentoimassa minulle!

Susa kirjoitti...

Todella kauniita kortteja!

Tiina kirjoitti...

Nämä on niin kauniita.. :)Laitankin sinulle meiliä aiheesta.. :)