maanantai 29. syyskuuta 2008

HALAUKSIA....


Lämmin halaus teille kaikille pitkästä aikaa. En ole juuri ehtinyt koneelle työn ja muuttokiireiden vuoksi. Arki on todella vauhdikasta.... Ihanaa, että olette piipahdelleet kommentoimassa. Minäkin olen kurkkinut sivuillanne mutta en ole juurikaan viestejä jättänyt. Ymmärtänette tilanteeni.

Nyt vietän harvinaislatuisen hetken tietokoneella. Lapsi leikkii vierellä ja minulla on pieni hetki aikaa kurkistaa blogeihinne. Ikkunoista avautuu huimaavan kaunis syysmaisema värikylläisine lehtipuineen. Tuuli juoksuttaa koivunlehtiä villisti maassa. Voi melkein aistia raikkaan syysilman. Juuri tällaisena kuulaana syyspäivänä ovat kumpaisetkin poikani syntyneet.

Viime viikonloppuna vietimme esikoispojan syntymäpäiviä ja hurjat juhlathan niistä syntyivätkin. Kuopuksemme sain juhlahumussa kuumekouristuksen ja pikkuinen kiidätettiin sairaalaan ambulanssilla.Viikonloppuyö taittui aamuksi, kun palasimme väsyneinä kotiin. Nyt sitten hoitelen enterorokkoista poikaa.Tauti on kivulias. Lapsi ei pysty kunnolla syömään, olo on kiukkuinen ja väsynyt. Sylihoitoa ja jäätelöä!
Esikoinen sai ikimuistoiset synttärijuhlat. Huh huh!

Muutamat teistä yrittäjäystävistäni olette kyselleen joulumallistostani ja mieluusti esitteitä teille lähettelen. Kotisivuni piti valmistua joulusesonkiin mutta kaikkea vain ei ehdi ja se on hyväksyttävä. Tänä jouluna saatte huikean muuttoalennuksen korteistani!!!!!

Yritän saada joitain kuvia tänne korttiblogiini, jotta saatte idean korteistani. Minulta löytyy siis pakettikortteja, postikortteja ja avattavia kortteja! Minulla on myös ihan omia paketteja koululuokille, jotka voivat tienata huikeita summia joulukorttimyynnillä omaan luokkaretkikassaansa, joten jos olette kiinnostuneita laittakaapa s-postia osoitteeseen magi@phnet.fi.

Tämän pikaisen mainoskatkon jälkeen toivottelen aurinkoisia, raikkaita päiviä teille kaikille.
Magi

14 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Erittäin kaunis korttimalli:) Palaan taatusti asiaan! Yritähän jaksella!

arleena kirjoitti...

Kauniita joulukortteja.
Hyviä vointeja ja jaksamista sinne.

jori kirjoitti...

Huh - Koittakaahan toipuilla ja oikein kunnolla. Kummallista, vanhimmaiseni oli tavallisessa korvatulehduksessa ja kävimme terveyskeskuksessa, jossa lääkäri pahoitteli kolmen tunnin odotusaikaa ja sanoi, että potilailla on niin vaarallisen korkeita CRP-arvoja, että moni ajoi tauteineen ohitsemme. Kummallisia ja kovia tauteja liikenteessä. Tsemppiä ja voimia

Mimmimamma kirjoitti...

Voi pikkuistanne... paljon paranemisia sinne ja jaksuja hoitureille!:)

KnitMimou kirjoitti...

Ihania joulukortteja! ..
Olipas hurjat synttärit.. Onneksi kaikki taas hyvin - toinenkin pojista toivottavasti tänään parempi..
Mukavaa viikkoa sinulle!

Marja Kristiina kirjoitti...

Halauksia sinnekin, ystävä kallis! Uskollisesti käyn täällä seurailemassa kuulumisiasi ja tunnen usein syvää iloa siitä kuinka asiasi järjestyvät, joskus taas hiukan huolta kiireestä joka arkeasi tahdittaa. Aurinkoinen asenteesi on se jolle aina nostan hattua.

Lämpimät terveiset! Pikkuiselle nopeinta mahdollista toipumista.

Heli kirjoitti...

Naapurin pikkutytöillä (1 ja 2 v.) samainen rokko; viheliäs ja pahannäköinen, johon ei taida auttaa muu kuin aika. Myös meidän pienimmäisen päiväkodissa tätä tautia liikkeellä ;/ Toivottavasti kuopuksenne voi jo paremmin ja isoveli säästyy moiselta riesalta.

Hyväntuulisia kortteja jälleen!

pioni kirjoitti...

Nuo synttärit esikoinen kyllä muistaa vielä aikuisenakin. Pikaista paranemista nuorimmaiselle.

Kauniita joulukortteja olet tehnyt.

magi kirjoitti...

Pikkuisen tauti alkaa vihdoin ja viimein hellittää. Tänään kävimme nieluviljelyssä minä ja isoveikka. Kuume kellisti meidätkin eilen petiin. Tänään vointi on jo parempi!
Todellakin kummallisen koviksi ovat nämä pöpöt riehaantuneet. Kiitos teille myötäelämisestä ja Marja Kristiinalle syvästä ymmärryksestä!

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Paljon jaksamista! Sairastaminen on todella inhaa, ja varsin vauhdikaasti alkoikin =/

Rouva Nordman kirjoitti...

Hienoja kortteja!Uusi kotikin näyttää ihanalta. Toivottavasti poikanen paranee nopeasti!! Sitä on aina niin tuskallista katsoa, kun oma lapsi sairastaa.

Tuula kirjoitti...

Onpa kauniita kortteja! Tosiaan, ei siihen jouluun enää niin kamalan pitkä aika ole - täytyy alkaa jo miettiä lahjoja ja kortteja!
Onpa esikoisella ollut hurjat juhlat :( Toivottavasti olette kaikki jo terveinä.

marjamatilda kirjoitti...

Kauniita kortteja, palaan vielä asiaan...

Tiia kirjoitti...

Paranemisia teille ja tosi kauniita kortteja!!