keskiviikko 15. lokakuuta 2008

UUSIA TUULIA


Ilta on hämärtynyt, talo hiljentynyt ja minä yksin istun täällä koneen ääressä. Kulunut viikko on ollut myllerryksiä täynnä. Sairastelu on jatkunut ja olen ollut muutaman päivän töissä ja taas muutaman päivän kotona. Tänä aamuna tunsin kuitenkin uudenlaista reippautta ajellessani kohti koulua. Liekö hyvä mieleni tarttunut muihinkin, sillä sen lisäksi että kaikki työni sujuivat tänään mallikkaasti, oppilaat olivat hyväntuulisia. Suloiset ekaluokkalaiset poikani kantoivat minulle kukkia open pöydälle kasapäin. Kaikkinaiset kanervat sulostuttavat nyt luokkamme purkkeja ja maljakoita. Kyllä mieltä lämmittivät ne hymynaamat, kuraiset kanervat kädessä.

Kuvataidekoulussa askartelimme selluvillamassasta peilienkehyksiä. Taitavissa pikkukätösissä valmistui pitkä rivi satumaisia peilejä, jotka kuivuvat rauhassa ensi viikolla, kun vietämme syyslomaa. Loman jälkeen voimme sitten maalata kehykset ja kysellä että kerro, kerro kuvastin, ken on maassa kaunehin....Yritän muistaa kuvata nuo peilit teille.

Hämmästyksekseni juuri kun olen päässyt kertomasta, että en ehdi paneutua kotisivuasiaan ennen joulua, onkin täysi vauhti päällä, ja pian saatte ihailla uutukaisia kotisivujani, ja mikä parasta jälleenmyyjäni voivat tilata joulukorttinsa sen kautta!!!!!Olen niin innoissani, että tuskin kirjaimekaan pysyvät oikeilla riveillä!!!!

Nyt on kuitenkin aika rauhoittua, sulkea kone ja painaa silmät kiinni. Huomenna on uusi päivä ja uudet haasteet. Kauniita unia teille kaikille ja reipasta loppuviikkoa!

Magi

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Aivan ihania nuo sinun joulukortit... Niitä pitää varmasti hankkia:) Verkkosivuprojektisi kuullostaa hyvältä.

jori kirjoitti...

Tällähän draivi tuntuu ihan suonissa. Onkos se pienokainen edelleen sairauden kourissa? Odottelen innolla myös niitä sivuja

Rouva Nordman kirjoitti...

Ihana reippaus! Se tuo mukanaan hyvänolon tunteen! Toivottavasti sairastelut on pian sairasteltu.

Mimmimamma kirjoitti...

Mukavaa viikkoa Magille!:)