lauantai 8. marraskuuta 2008

ENSILUMEN AIKAAN


Olen kärsinyt suunnattoman huonosta omastatunnosta, kun olen jättänyt blogini viime aikoina aivan oman onnensa nojaan, suorastaan heitteille. Kaipuuta olen sen äärelle kokenut. Päivä toisensa jälkeen olen kuitenkin ammentanut sanaisen arkkuni tyhjäksi ennen iltaa. Illan hiljaisina tunteina olen painiskellut kotisivujen kimpussa ja ladannut akkuja uuteen päivään. Olen myös tietoisesti pyrkinyt rauhoittamaan mieleni ja kehoni. Työn vastapainoksi hiljentymistä....

Nyt voin kuitenkin hyvillä mielin esitellä teille uutukaiset kotisivuni. Pientä viilausta vaille ne ovat valmiit. Tärkeintä minulle oli saada joulukorttini jälleenmyyjien ulottuville ja nyt he voivat tilata korttejani suoraan sähköisellä tilauslomakkeella. Muutamia kuvia vielä puuttuu ja osa kuvista on väärän kokoisena mutta asia tulee jo varmasti selville. Joten ystäväiset rakkaat käykää tutustumassa www.margitniemi.verkkopolku.com
Tämä on teitä varten....

Paljon on ehtinyt tapahtua sen jälkeen kun viimeksi kirjoitin teille. Erityisen onnellinen olen kodistamme, joka pukeutuu tulevina viikkoina juhlapukuun. Pihalle on satanut ensilumi, joka on puhdistanut ja valaissut pihan. Kiireisen alkusyksyn jälkeen koen pienoista voimaantumista, ilon ja levon palautumista. Blogitauko on ollut minulle kuin pieni paasto ja tutkiskelumatka syvälle sisimpään. Hetket, jotka olisin viettänyt kiehtovassa sähköisessä todellisuudessa on käytetty matkaan oman pinnan alle. Suosittelen!

Toivon, että te ette ole kuitenkaan ihan minua unohtaneet vaikka olen ollut poissa sanojenne ulottumattomissa. Onnellista joulunodotusta kaikkien lukijoitteni koteihin!!!

8 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Mukava, että olet palannut blogiloman jälkeen takaisin tänne.
Odotan uuden kotisi kuulumisia j pieniä tunnelmapaloja joulunodotuksesta.

Pitää kurkata sivuillesi.

HeidiHelmiina kirjoitti...

Kiitos piipahduksesta. Meilläkin oli satanut ensilumi viime yönä. Kivaa! Tunnelmallista joulunodotusta.

jaana kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta :)
Mielenkiinnolla odotan minäkin välähdyksiä joulukodistasi!

Eija kirjoitti...

Aivan ihanaa tuo ensilumi, niin puhtaan näköistä sen pimeän ja kuraisen jälkeen:)
Plogitauko tekee varmaankin välillä hyvää, niin uudella innolla taas jaksaa jatkaa.... kiva kun palasit.

magi kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista! Lupaan laittaa tunnelmapaloja kodistamme. Juuri pari viikkoa sitten toimittaja soitti ja pyysi päästä tekemään pienen jutun kodistamme.

Sirkka kirjoitti...

Kiitos kun vierailit, ei en minä ole sinua unohtanut ja kauniita kortteja olet saanut aikaiseksi, niistä näkee sinun kauniit ajatuksesi.
Totta puhut ja haikeudella luinkin sanojasi, joita itsekkin olen syvällisesti miettinyt...mutta tämä kun vetää jollain ihmeen voimalla puoleensa...kaikki aikanaan. Täältä olen saanut ihania ystäviä, joiden kanssa on saanut nauraa...ja mikäs sen ihanampaa.
Toivotaan lunta tupruavan hiljalleen.

Mimmimamma kirjoitti...

Heippa Magi!
Ihanan talvista viikonloppua teidän perheelle!:)

Rouva Nordman kirjoitti...

Ei olla unohdettu :)

Hieno työ tuossa tämän kirjoituksen kuvassa.