lauantai 22. maaliskuuta 2008

KUUMEKEPPOSIA


Ei aina käy niin kuin haaveillaan...

Meidän perheemme on kunnostautunut lomasairastamisessa.
Oli joulu tai juhannus, hiihtoloma tai pääsiäisloma niin aina joku kömpii sängynpohjille.
Tällä kertaa armas ukkokulta! Pari sänkypäivää viettäneenä hän ponnisti tänä aamuna reippaana ylös ja vei perheen pienelle pääsiäisajelulle. Reissu oli liian rankka ja nyt hoivailemme kuumeista ukkokultaa!

Pääsiäisajelumme
oli kuitenkin äärimmäisen antoisa surkeasta lopusta huolimatta.
Sain tutustua viehättävään puodinpitäjään, silitellä suloisia sisustustuotteita, huokailla houkuttelevien posliinikipposten ruusukuvioita, ihmetellä vanhan ikkunanpokan herkkyyttä.

Jotain matkusti mukana kotiin ja jotain jäi myös minulta sinne.
Kiitos Wanhattaren Marille.
Toivottavasti korttini ja hääkutsuni tavoittavat monia teidän kauttanne.
Jos ette ole vielä käyneet tutustumassa Wanhattareen niin piipahtakaa ihmeessä hänen suloisessa puodissaan Jyväskylässä tai nettipuodissa vaikka heti.
Miehet tapasivat rakkaan ystävän, rupattelivat kahvikupposen äärellä auringonpaisteessa. Mieli oli keveä ajellessamme kohti kotia. Huomenna hoitelen ja hemmottelen iskää ja poikia rahkapiirailla ja monenlaisilla muilla herkuilla.

Toivottavasti te blogiystäväni saatte ottaa keväänjuhlan vastaan terveinä!

18 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Toivottavasti te muut ette sairastu kuumetautiin.

Ihanan näköinen puoti!

Minä olen hakenut blogilista.fi:ssä hakemistoa, jossa olisi käsityöyrittäjiä. Löysin yhden, joka ei vielä ole virallisessa hakemistossa, mutta jossa on jo pari nimeä. KÄSITYÖLÄISET on nimi. Lisäsin omaksi hakusanaksi käsityöläiset. Jos meistä yrittäjistä moni tekisi niin, voisi se päätyä varsinaiseen hakemistoonkin. Näin olen ymmärtänyt. Joten...

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Niin se menee monen lomat minäkin luulin että meidän perhe taas sairastaa kun tyttö oli kipeä keskiviikkona mutta ohi meni ja tämä loma terveenä.Toivotaan ettei teilläkään tule muut kipeäksi!j voi kun teillä oli varmaan kiva ajelu minä tykkään aina koko perheen kanssa tehtävistä matkoista!!!

magi kirjoitti...

Hanne! Kiitos vinkistä!

Anu! Täällä on jo esikoinenkin melkoisessa räkätaudissa. Onneksi ei ollut mitään suureellisia suunnitelmia pääsiäisloman varalle. Pienet yhteiset perheen kanssa tehtävät reissut piristävät miltä kummasti. Pojatkin ovat jaksaneet matkustaa aina todella upeasti. Ihmettelimme sitä eilenkin!Toissa kesänä vietimme Ruotsissa ja Tanskassa kokonaisen kuukauden ja matkasta jäi upeat muistot.

Hannis kirjoitti...

Moikka Magi ja tosi kivaa pääsiäistä! Tosiaan kiirettä täällä nyt pitänyt "oikeassa elämässä" niin etten ole ehtinyt niin paljon bloggailla. Tai siis oikeastaan olen roikkunut koneella paljon työjuttujen takia ja sitten en ole jaksanut enää kirjoitella mitään extroja. Kauheasti olisi itsellä nyt inspiraatiota matkassa, mutta aikaa liian vähän. EN saa tehtyä kaikkea, mitä haluaisin. Kamala kun tulee inspiraatiostressi :-)

magi kirjoitti...

Hannis!
Take it easy... Onpa kiva, kun piipahdit pitkästä aikaa. Minullakin pukkaisi ideoita, kunhan vaan joku muu hoitaisi markkinoinnin. Se on niin suuri kakku hoidettavaksi käsityöyrittäjälle. Olen onnellinen siitä, että voin pitää oman toimeni harrastusasteella ja pyrin välttämään kaikkea stressiä. Varsinaisessa päätyössäni sitä sitten riittääkin aika ajoin...

Inkivääri kirjoitti...

Samanlaista taitaa nyt olla monessa tuvassa pääsiäisenä, meillä isännyys ei ole enää kuumeessa, mutta väsynyt taudin jäljilta niin, että nukkuu 12 tunnin yöunia! Naapuriin jo siirtyi varsinainen tauti meiltä...

Ihania linnunmunia sinulla noissa kuvissa ja mitä, siis kiva kuulla Jyväskylästä tuollaisesta ihanasta puodista. Katsoin osoitetta ja muistan, että Keskustiellä oli ennenkin jokin vanhojen kauppa, mutta ei taida olla tuo sama ihanuus:)

Tiina kirjoitti...

Kiitos vierailusta, tulin tutustumaan sivuihisi, jotka ovatkin todella suloiset. Ihania kortteja <3

magi kirjoitti...

Inkivääri! Minulle Jyväskylä on melko vieras paikka, joten enpä tiedä mitä ihanuuksia kaupunki syleilyynsä kätkee mutta Wanhatar on tutustumisen arvoinen kohde. Heillä on muuten pääasiassa ihan uutta kivaa ja ripaus vanhaa...

magi kirjoitti...

Kiitos Tiinalle. Taitaja itsekin....

Mimmimamma kirjoitti...

Tauteja tauteja...meillä pienin on potilas. Oksentelee ja on kovin kuumeen väsyttämä. Tyttö ei juuri koskaan ole kuumeessa,mutta tätä pikkuherraa se usein koittelee.
Paranemisia sinne suuntaan! Olipa kivan kuuloinen reissu teillä. Minä en livenä ole putiikkiin päässyt,mutta tuo nettiputiikki on jo saanut minut monta kertaa ihastuksesta huokailemaan :)

Mari kirjoitti...

Kiitos Margit kovasti kehuistasi:)Oli äärettömän hauska tavata! Olet niin aurinkoinen persoona, että kyläilystäsi riitti iloa koko loppu päiväksi... Ja korteistasi ja kutsuistasi paaaljon pitemmäksi aikaa!

Yritähän saada armas miehesi kuntoon, meillä sairastaa nyt tuo eskari-typykkä:/ Ja odotan muuten kuvaa siitä lupaamastasi kanasta:)

Mari

magi kirjoitti...

Mimmimammalle voimia sairaanhoitajan tehtäviin. Oksennustauti on kyllä kaikkein inhottavin pirpanoiden kanssa...

magi kirjoitti...

Hips hei sinullekin Mari! Olen jo vähän raapustellut paperin laitaan suunnittelujuttuani sinulle!

Voi kuule! Kanakuvan saat vasta huomenna, sillä otan sen tänään sulamaan pakkasesta ja valmistan huomenna. Toivottavasti siitä tulee kuvauksellinen, hih!

Oli aivan ihana käydä putiikissasi ja energiaa sain minäkin....toivottavasti tavataan taas pian:0)

pioni kirjoitti...

Paranemisia!
Ihanan puodin olet bongannut.

arleena kirjoitti...

Täältä toivotetaan tervehtymistä perheellesi.

Mmeille ei ole ehtinyt vielä tuo flunssa-aalto ollenkaan. Toivottavasti jättääkin väliin .

HeidiHelmiina kirjoitti...

Mukavan kuuloinen reissu teillä. Toivottavasti mies voi jo paremmin. Meilläkin mies on sairastellut viime viikolla, nyt jo parempi. Heti, kun hänellä loma alkoi ja stressi helpotti, niin kehokin antoi periksi ja tuli kipeäksi.

Marja Kristiina kirjoitti...

Voi miten kurjaa :-/ Meilläkin lapsi on ollut kaksi päivää korkeassa kuumeessa; tietysti kun on lomaa ja lentoliput tilattu keskiviikoksi. No, vielä ehtii toipua. Toipumisia sinnekin - ja aurinkoiset terveiset!

taburetti kirjoitti...

Voihan kurja kun perheeseenne on pesiytynyt flunssa. Meillä ei nyt sitä onneksi ole ja toivottavasti ei tule kun edesssä olisi loma.
Mutta mukavan kuuloisen ajelu matkan olitte pystyneet tekemän.
Toivotaan, että flunssa jättää perheenne !!!
Oikein mukavaa alkanutta uutta viikkoa!!
-Jaana-