tiistai 19. helmikuuta 2008

TIMANTTEJA PÄIVIEN HELMINAUHASSA

Sydämelliset kiitokset Arleenalle ja Marja Kristiinalle mieltä lämmittävistä tunnustuksista!

Sanoilla on uskomattoman suuri merkitys. Sanoilla voi parantaa, piristää ja lohduttaa. Sanoilla voi kannustaa ja tuhota, levittää rakkautta tai juoruja. Taitava sellainen ihminen, joka aina sanansa osaa oikein valita. Välillä karkaa " sammakoita" itse kunkin suusta.

Arleena ja Marja Kristiina- kiitos sanoistanne. Kumpainenkin teitä ansaitsee saamansa tunnustukset!

Seurailen monia visuaalisesti kutkuttavia blogeja. Upeita koteja, mahtavia käsitöitä, ja elämän taiteilijoita, mutta tänään pitäydyn sanoissa ja annan tunnustuksen eteenpäin hoitavien, viisaiden sanojenne vuoksi...

Sitten seuraakin äärimmäisen vaikea tehtävä. ...Seurailen monien upeiden naisten elämää päivittäin ja te kaikki ansaitsisitte liudan tunnustuksia!


Paperia Pariisista, Hannis - on ihana piipahtaa kodissasi meren takana. Sivuiltasi huokuu elämä koko kirjossaan. Koen kanssasi sielujen sympatiaa...

Jokihelmisimpukan, Helmi Junika- Kiitos rehellisyydestä ja rohkeudesta. Arjen SANKARITAR!
Essuntaskun emäntä, Kotilieden lämpö tulvahtaa kuviesi ja lämpimien sanojesi kautta. Kiitos että olet olemassa.

Kotiäidin haaveilua, Mimmimamma- Otit minut niin rakkaasti vastaa pari kuukautta sitten, kun aloittelin täällä blogimaailmassa, että olet tehnyt minuun lähtemättömän vaikutuksen.

Piparipurkin Mintsumaria- Seurailen elämääsi abin äitinä. Itselläni kun on vielä niin pieniä pirpanoita. Jospa vaikka oppisin jotain edellä kulkijoilta!
Sain eilen vielä yhden tunnustuksen. Pienimmäisen kanssa lääkäriin lähtiessämme, ovelle koputettiin ja suureksi hämmästyksekseni ovella oli kukkalähetti. Kauniita valkoisia tulppaaneja ja ripaus vaaleanpunaista.

Tunnustus kotiäidille!

Kiitos ukkokulta!


8 kommenttia:

Junika kirjoitti...

Oi, kiitos kaunis!

Mimmimamma kirjoitti...

Voi miten romanttista,oikein lähetti toi kukkia! :)
Iiiso kiitos ihanasta tunnustuksesta! Lämmittää kovasti mieltä! :)

Hanne kirjoitti...

Sanoja voi käyttää niin monella tavalla. Toinen on niiden käyttämisessä taitavampi kuin toinen. Sinä edustat ensimmäistä vaihtoehtoa. Minä ehkä sitten sitä toista.

Hyvää keskiviikko-päivää sanoilla tai ilman.

Nora kirjoitti...

Tunnustus kotiäidille on upea. Niin muutkin saamasi tunnustukset, toki, mutta kotiäiti jää kovin usein ilman mainintoja. Ei sillä, että niiden vuoksi kukaan kotiäitinä olisi, mutta silti... :)

t. Nora

magi kirjoitti...

Hyvää keskiviikkopäivää teille naiset!
Kyllä tuntui taivaalliselta saada kukkia ja aivan totta Nora, kotiäidit saavat tunnustusta työstään kovin vähän. Taidanpa kirjoittaa aiheesta joskus vähän laajemmin!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis kiitos Sinulle, Magi!

*Katinkainen* kirjoitti...

Tulin kiittämään ihan tänne asti!!!
Olen ojentamastasi kunniamaininnasta kiitollinen ja äärimmäisen otettu!!!

Hannis kirjoitti...

No vitsit, olen aina vika kommentoija :-) Aina myöhässä, just minua. Mutta hei, ihanan upea juttu, kiitos hurjasti tuosta isosta E:stä!!! Laittelen blogiini sen sitten taas eteenpäin tässä ihan piakkoin!!

Just latailin musaa Suomesta, NetAnttila hyvä juttu. Lauri Tähkä rules ;-)