sunnuntai 10. helmikuuta 2008

MUISTOLöysin sinut vuosien takaa, kaapin perälle unohdetun. Varovasti kurkistin kansien väliin, muistot tulvivat, kyyneleet vierivät. Lahjaksi annettu, elämän huolettomina päivinä. Vastavalmistuneelle, elämää nähneeltä viisaalta naiselta. Kiitollisena ammennan hoitavia sanoja, elämän tyrskyt ovat minunkin ylitseni jo puhaltaneet....


ELÄMÄ, mitä se on muuta
kuin ainainen siipien liike
unelmien häkissä,

tai niin kuin kangas,
jota kudotaan
tulevaisuuden loimiin
toivon sukkulalla.
(Anni Korpela)


SINUN menneisyytesi
poluilta poimin

rosoisen kiven
vanamon hauraan maljan
kämmenelleni
ja puhallan
hyvin hellästi.
(Anja Porio)

Helliä hoitoja elämän tyrskyissä, toivoa paremmasta huomisesta, kiitollisuutta pienistä onnenhetkistä, voimia ottaa vastaa kaikki se, mitä elämä tuo tullessaan, tänään ja huomenna....

18 kommenttia:

Marja Kristiina kirjoitti...

Amen!

Lämmön, huolenpidon ja energiavirtojen täyttämää viikkoa toivotellen
Marja

magi kirjoitti...

Kiitos käynnistä ja kommentista Marja!

Hanne kirjoitti...

Sinulla on sana hallussasi. Valoa kevääseesi!

magi kirjoitti...

Kiitos Hanne ja valoa sinunkin viikkoosi!

arleena kirjoitti...

Ihanat runot. Muistot kantavat.

magi kirjoitti...

Muistot kantavat ja aika kultaa monia ikäviäkin asioita. Hyvä niin.

tiiu kirjoitti...

Kauniita sanoja ja ajankohtaisia. Itsekin olen miettinyt menneitä, ilon ja surun kyyneleet, ikävänkin ovat tärkeitä muistojen vuoksi. Mikä elämän rikkaus niistä tuleekaan.

Merja K kirjoitti...

Hei, ihana blogi sinulla, kiitos vinkistä :) Tulen vierailemaan toistekin, mukavaa kevään odotusta

magi kirjoitti...

Hei Tiiu!

Elämänkokemusta ja elämänviisautta ei voi syntyä ilman ilon ja surun kyyneleitä. Kaikella on aikansa, kuten kevätkin aina koittaa pimeän talven jälkeen. Muistoja ei kukaan voi meiltä viedä ja jokaisessa päivässä on uuden ihanan muiston mahdollisuus!

magi kirjoitti...

Merja!
Kiitos vierailusta. Tapaamisiin!

Hannis kirjoitti...

Moikka Magi! Voi kauhistus, sun migreenijuttu oli ihan hurja! Toisaalta voisin tehdä itse ihan samanlaisia juttuja, jos kipu on tosi pahana. Inhottava kipu.

Muistan kun aikanaan tein it-alalla töitä ja sain jatkuvasti migreenikohtauksia tietokoneen näyttöä kun piti tuijottaa se 8 tuntia loisteputkien valossa. Yritin ehdottaa että voisinko saada oman työhuoneen jossa voisin olla päivänvalossa ikkunan vieressä ilman loisteputkia sekä litteän näytön - vähentäisi sairaspäiviäni huimasti. Ei suostunut eikä ymmärtänyt edes mikä migreeni on. Lopulta sain työpaikkalääkäriltä määräyksen että pitäisi hoitaa sopiva työtila ja välineet migreenin vuoksi. Oli siinä pomolla ihmettelemistä :-)

Mimmimamma kirjoitti...

Heipähei Magi!
Blogissani on sinulle haaste! :)

magi kirjoitti...

Hannis!

Olin kyllä aika tokkurassa eilisen päivän ja uni oli viime yönäkin heikkoa. Migreeni on ikävä juttu. Ehkä huomenna on jo helpompi päivä!

magi kirjoitti...

Mimmimamma!
Kiitos haasteesta! Vastaan siihen mielelläni. Olen vain niin tumpelo koneenkäyttäjä, että minun on tutustuttava linkittämiseen... Olen ollut migreenissä pari päivää, joten joutunet odottelemaan muutaman päivän... Huomenna keskitytään ystävänpäivänviettoon ja tänään toivutaan eilisestä kivusta!

Mimmimamma kirjoitti...

Voi ei,migreeni on ihan kamala juttu. Minuakin joskus,onneksi harvoin,vaivannut.
Eikä mitään kiirettä haasteen kanssa,itsekään en meinannut sitä osata. Ja jos ei onnistu,niin ei hätiä mitiä! :)

magi kirjoitti...

Mimmimammalle halauksia!

Heli kirjoitti...

Kauniita runoja -kiitos! Mutta Sulla on itselläsikin kyky maalata sanoilla koskettavia kertomuksia.

Mutta sitten tästä kurjasta migreeniriesasta: Kirsi-Maria Luontaishoitola Mimosasta antoi neuvoja ruokavalioon, jolla pääsee eroon migreenistä. Punainen liha pois, kahvikin mielellään kokonaan poin,mutta ainakin vähäksi, runsaasti kasviksia ja marjoja, ei ollenkaan sitrushedelmiä (paitsi sitruunaa, koska se on happo-emästasapainon kannalta hyvä; kuka pystyy syömään sitruunaa?). Migreenikohtauksen tehdessä tuloaan kannattaa heti ottaa kaikki kello ja korut yms. pois, koska ne häiritsevät kehon magneettikentän toimintaa. Kirsi-Marialla, kuten mullakin, on omakohtainen kokemus tämän ruokavalion toimivuudesta. Aiemmin sain hyvin apua myös akupunktiosta. Yksi konsti toimii yhdelle, toinen toiselle, mutta mielestäni kannattaa kokeilla.

magi kirjoitti...

Kiitos Heli!
Täytynee kokeilla. Mulla on migreenejä kohtuullisen usein, joten kaikki vinkit ovat tervetulleita.