lauantai 19. tammikuuta 2008

TAHDON ESITELLÄ SINULLE JOTAIN


Vihdoin ja viimein minulla on sinulle keväinen korttimallistoni esiteltävänä. Klikkaa siis linkistä ja pääset kurkistelemaan tuotoksiani. Kuvaston ulkoasu ei aivan vastaa toiveitani ja kuten blogista saat lukea teknisiä ongelmia on riittänyt mm. kirjasintyyppien kanssa mutta uskon, että saat jonkinlaisen kuvan hengentuotoksistani.
Joulumallistoa en esille laittanutkaan, sillä nythän on jo MELKEIN kesä! Ja ihanaiset kesähäät monilla suloisilla elämäänsä aloittavilla pareilla. Korttimallistoni kantaa työnimeä maggie. Olen suunnitellut sen meille ihanaisille naisille korkokenkineen, hattuineen ja käsilaukkuineen- kiharoita, ruutuja ja pilkkuja unohtamatta. Naiseni ovat vauhdikkaita, ystävien seurasta nauttivia naisia, jotka osaavat hemmotella itseään.

Omassa elämässäni oli erittäin tiukka jakso joitakin aikoja sitten. Tuona ajanjaksona sain valtavan paljon lohdutusta ja tukea uskomattoman upeilta ystäviltäni. Kyseisenä ajanjaksona pohdiskelin elämääni monella tavoin.

Mikä elämässä on loppujen lopuksi tärkeää ja tavoittelemisen arvoista?

Mikä tekee meistä onnellisia?

Ystävien merkitys nousi yhdeksi tärkeimmistä asioista arvoasteikossani. Kuinka tyhjää olisi elämä ilman ystäviä!Kun elämä sitten taas alkoi voittaa, päätin maalata kyseisen sarjan kertomaan ihmisille elävästä elämästä iloneen ja suruineen. Jokainen päivä on suunnaton lahja ja haluan elää sen täysillä! Toivottavasti sinäkin. Kaikille vanhoille ja uusille ystävilleni omistan tämän kukkakimpun ja sanat:

Sateenkaaren kaikki värit olkoon kortissa tässä, ihan niinkuin löytyvät ne meidän elämässä.


16 kommenttia:

jaana kirjoitti...

Ihania kortteja!!!
Olet totisesti löytänyt sen olenNAISEN :)
Kuvistasi tulee mieleen Anneli Saariston biisi "olen nainen" ja lastenlaulun rouva Hulda Huoleton.....

magi kirjoitti...

Kiitos! Kiva kuulla kommentteja korteistani. Enhän ole tehnyt niitä ainoastaan omaksi ilokseni.

Mimmimamma kirjoitti...

Ihanaisia luomuksia korttisi!
Oikein antoisaa viikon alkua Margit!:)

magi kirjoitti...

Huomenta mimmimamma!
Kiitos kehuista. Täällä istuskelen silmät aivan sippurassa. Jälleen yksi huonosti nukuttu yö takana. Voi Oliver, koskahan sinä opit nukkumaan!

Mimmimamma kirjoitti...

No voi että...Toivottavasti saat aina päivisin jossain vaiheessa levättyä.:)

magi kirjoitti...

Tämä bloggailukin on onneksi ihan piristävää! Ja olen niin onnellinen ahkarasta kommentoinnistasi, että haluan lähettää sinulle ihan oman korttilähetyksen, joten laitapas osoitteesi sähköpostiini!

Mimmimamma kirjoitti...

Voi mikä ihana yllätys! Kiitos päivän piristyksestä!=) Harmi vaan,etten löytänyt mistään mailiosoitettasi. Olenkohan missannut sen?

Heidi kirjoitti...

WAU !!!!!

Heippa...Ensi kertaa "eksyin" sivuillesi ja olipas ihana yllätys, mielettöman mahtavia kortteja ja ihania ajatuksia ihmisenä, naisena ja äitinä olemisesta...ja juuri siitä mikä on tärkeää elämässä. Niitä pohtineena, surujen ja pohjamudan kautta rypeneenä tuli todella hyvä mieli sinun blogissasi. Ehdottomasti pistän sinut suosikkilistalleni blogiini, jos vain sopii...

(autuaana hymyilee)

Heidi
<3

magi kirjoitti...

Mimmimammalle!
S-postini on siis magi@phnet.fi ja Heidille sydämellinen tervetulotoivotus Ja KIITOS kauniista sanoistasi! Olisipa kunnia päästä blogilistallesi.

Annicca kirjoitti...

Voi maharoton, mitä kortteja!! Siis aivan mahtavan ihania ovat !! Oikein naisenergiaa ja herkkyyttä samassa paketissa!!


Kiitos myös kommenteistasi blogissani.

Hanne kirjoitti...

Kivoja kortteja olet tehnyt! Kiva, jos niissä on vielä jotain ajateltavaa.

Niinhän se on, että jos elämässä kokee kovia sen jälkeen ymmärtää asioita aivan toisella tavalla. Se on tuskaisten asioiden kokemisen hyvä puoli - elämän viisaus.

Mielestäni kävin jo kerran kommentoimassa tätä, mutta se onkin hävinnyt jonnekin.

magi kirjoitti...

Hei Annica ja Hanne!
Kiitos vierailusta ja ihanaa, että korttini tykästyttivät teitä. Elämässä on välillä myötäistä ja välillä vähän vastamäkiä. Sitä se elämän rikkaus on. Sitä ei koskaan tiedä mistä inspiraatio lähtee pulppuamaan.

Junika kirjoitti...

Ihanan elämänmyönteisiä kortteja sinulla! Tutun näköisiä, jotenkin. :-) Oli ilo eksyä tänne ja eksyn toistekin.

magi kirjoitti...

Heips!
Korttejani on ympäri Suomenmaata sisustus- ja lahjatavaraliikkeissä, joten saattaapa olla, että olet jossain nähnytkin. Kiva kun vierailit ja tervetuloa uudestaan. Kiva kun jaksoit kommentoida!

Sarppa kirjoitti...

Minäkin täällä ihastelen upeita kortteja, aivan ihania..

T. Sarppa

magi kirjoitti...

Hei!
Kiva kun piipahdit vierailulla ja sydämelliset kiitokset kortti-ihailuista.