torstai 3. tammikuuta 2008

ROMANTIKON KIRJAVINKKI


PIENI lankakauppa
Kirjoittaja: Kate Jacobs

Olen aina rakastanut kirjoja, niiden tuoksua, lukemaan viekottelevaa ulkoasua ja sitä miltä uusi lukematon kirja tuntuu, kun sen sileitä kansia silittää uteliaasti. Tänäkin jouluna käärin ihan oman ihanan kirjapaketin itselleni. Jos katsot oikein tarkasti, voit nähdä sen ruutusydämen takana, nuottipaperiin käärittynä,silkkirusetein somistettuna, lepäämässä vanhassa hedelmälaatikossa odottamassa minua!Tuo kirja ei suinkaan ollut pieni lankakauppa vaan jotain aivan muuta mutta siitä kerron sinulle myöhemmin.
Pieni lankakauppa oli juuri sellainen kirja, jota römppäromattinen käsitöitä rakastava kotiäiti ei voinut ohittaa kirjamessuilla. Nimi viittaa toiseen rakkauteeni pieneen suklaapuotiin, jonka elokuvaversion katson tasaisin väliajoin. Pehmeät lankakerät, puheen porina ja puikkojen kilinä vaaleanpunaisessa ylellisessä kääreessä. Yli kuusisataa sivua ihanaa yöistä omaa aikaa. Olin myyty.

Kirja oli juuri sitä, mitä kuvittelin sen olevan.Helppolukuinen, kevyt,elämänmakuisia tarinoita sisltävä kirja neulontaan hurahtaneiden erilaisten naisten elämästä herkkuja unohtamatta.
( Herkullisia leivonnaisia nyt ei voi vastustaa kukaan!)

Ei kommentteja: