sunnuntai 13. tammikuuta 2008

PIENTEN IHMEIDEN NAINEN

Näin uuden, mahdollisuuksia täynnä olevan vuoden alussa, ukkokullallani ja minulla on tapana katsahtaa tulevaisuuteen vaaleanpunaisten lasien läpi. Mitä haluaisimme tulevalta vuodelta? Mitä ovat ne suunnitelmat ja haaveet, joita kumpikin sydämellään kantaa. Mitä tekisimme, jos rajoitteena ei olisi aika, ei raha... Uskomme, että jokainen on saanut synnyinlahjanaan unelman.

Tiedätkö sinä ,mikä on sinun unelmasi?Jos et tiedä unelmaasi tai sinusta tuntuu, että unelmasi on saavuttamattomissa, suosittelen, että luet kirjan Unelman kantaja, jonka on kirjoittanut Bruce Wilkinson. Kertoilen sinulle kirjasta varmasti myöhemmin lisää, sillä sydämen kyllyydestä suu puhuu!
Toivon, että sydämesi laulaa, kun otat vastaan sen, millaiseksi ja mitä tekemään sinut on luotu.

Minä olen pienten ihmeiden nainen. Rakastan arkisia näpertelyjä, hetken helmiä, juhlaa arjen keskellä. Unelmani kietoutuvat kotiini kun taas ukkokulta lentää korkealla ja kovaa, pilvien tavoittamattomissa. Kolmetoista vuotta olen puhaltanut tuulta siipiesi alle ja aika ajoin kiskonut sinua alas. Välillä kiipeän tikapuille ja tähyilen saavuttaisinko sinut katseellani.Pienten ihmeiden nainen ja suurten ihmeiden mies,
tasapainotamme toisiamme!
Kiitän sinusta!

2 kommenttia:

Mimmimamma kirjoitti...

Kiitos ihanasta vierailusta blogissani! Minä jään varmasti seurailemaan elämääsi!:)

magi kirjoitti...

Halaus sinulle! Hypähdin juuri onnesta kattoon.
-magi-