torstai 10. tammikuuta 2008

ITALIALAINEN KANASALAATTI


Tämän maistuvan kanasalaatin tarjoilin eräänä tammikuisena pakkaspäivänä tatsikin ja leipätikkujen kera aina odotetulle vieraalleni. Hyvää oli vaikka seura oli vielä parempaa! Pyydän anteeksi rakas lukijani, että ohjeeni ovat ripaus tätä ja kourallinen tätä- tarkkuudella. Luovuus kukkikoon myös kotiopettajattaren keittiössä.

- salaatin pohjaksi rucolaa ja jääsälaattia sekä kuutioitua tomaattia ja kurkkua
- keltasipulia renkaina
- aurinkokuivattua tomaattia
- mustia oliiveja
- suolavedessä keitettyä pennepastaa, johon lisäsin lopuksi vihreää pestokastiketta
- hunajamarinoitua kanaa
- salaattiannoksen päälle runsaasti pecorino- juustoa lastuina

Ei kommentteja: