maanantai 14. tammikuuta 2008

ONNENHETKIÄ!

Tänä aamuna kotiopettajattaren kodissa huokaistaan onnesta. Kiitos teille kaikille, jotka piipahditte sivuillani eilen, kun raotin kotini ovea ensimmäisen kerran. Ensimmäiset kommentit saivat minut pomppaamaan ilmaan ihan kuin pikkutyttö.

Sylillisen kukkia haluan ojentaa myös Armille ja Eemelille.KIITOS!Blogin kunniaksi leivoin eilen kakun- suussa sulavan, suklaisen viettelyksen.Ajattelin napata siitä sinulle kuvan, jota voisit ihastella ja reseptin, jotta sinäkin voisit upottaa lusikkasi pehmeään suklaaseen.Mutta kuinkas sitten kävikään!Ihana suklaakakkuni kohosi ja kohosi ja lopulta pehmeä kakkutaikina valui vuoasta uuniin tasaisena virtana. Kakusta ei tullut mestariluomusta mutta maistuvaa se oli vaniljajäätelön kera. Kakun nimi oli osuvasti valuva suklaakakku.Jäämme odottelemaan kuvaa ja reseptiä, jos uskallat kokeilla!

Palan halusta myös esitellä naisenergistä korttisarjaani sinulle. Rakastan ruutuja, raitoja ja pilkkuja ja niitä tuletkin sitten näkemään. Saattaapa olla, että olet törmännyt kortteihini jossain ihanassa sisustusputiikissa... Nyt minun on vain maltettava odottaa, että kaikki valmistuu.

On edessä monta,
tietä tutkimatonta,
tästä se seikkailu alkaa,
kun polkaisee kaasujalkaa.


Ei kommentteja: