perjantai 1. elokuuta 2008

TUNNUSTUKSIA


Tilanne on nyt tämä.... Olemme myyneet asuntomme ja kohde johon meidän piti muuttaa, otti viime hetken pakit! Olemme siis pian ilman asuntoa....

Aika hurjaa! Toisaalta emme olleet täysin vakuuttuneita uuden kohteen ylivertaisuudesta, joten olen kiitollinen, että tämä ovi sulkeutui. Meille on jotain muuta varattuna.

Ongelma on se, että asuinalueellamme ei ole juuri vuokra- asuntoja nelihenkiselle perheelle tarjolla.
Etsimme nyt lehti- ilmoituksella vuokra- asuntoa. Sitten hengähdämme hetken, pistämme rahat pankkiin ja mietimme tulevaisuutta.

Kaikki te naiset, koti-ihmiset, voitte ymmärtää, että tämä ei elo kovin helppoa. Mutta väliaikaista, väliaikaista....sillä ajatuksella aion jaksaa...

Jossain on meillekin koti.... juuri meille sopiva.

7 kommenttia:

*Katinkainen* kirjoitti...

Magi muruskainen!!!<3<3<3
Ilman muuta teille on varattuna jossain oma koti!!!
Se ei vain ole tullut vielä myyntiin,mutta tulee kyllä,
kun sen oikea aika on!!!EHDOTTOMASTI!!!<3<3<3
Ette ole ainokainen perhe,joka kuulostelee väliaikaisessa paikassa vähän ihmetellenkin seuraavaan paikkaan laittamista!!!!=O)
Aikataulut eivät välttämättä ole meidän tiedossa,mutta sille joka niitä hoitelee viisaudella ja rakkaudella,hänellä ne ovat millitarkasti käsissä!!!EIKÖS!?
Mikään ei tapahdu liian aikaisin,eikä liian myöhään!!!
Kaikki on hyvissä käsissä!!!
Monesti asiat loksahtelevat paikallensa viime sekunneilla,silloin,kun me itse olemme luovuttaneet ja heittäneet jo hanskat tiskiin....
Parasta teille on varattuna!!!
Sen te tiedätte!!!=O)
Olet rakkaasti ajatuksissani
tämän(kin) asian tiimoilta!!!
Sinusta kiittäen ja iloiten:
Essuntaskun emäntä

magi kirjoitti...

Katinkainen:o)

Kiitos rohkaisusta, jota tänään tarvitsen. Tiedät nämä meidän kuviomme vuosien ajalta ja nyt olemme tässä. Kaikki on mahdollista ja kaikki on mennyt tähän asti niin ihmeellisellä tavalla. Tunnet myös minut koti- ihmiseksi ja uskon, että pystyt jakamaan inhimillisen epävarmuuteni. Kiitos, että olet olemassa!

jaana kirjoitti...

Jossain koti etsii teitä!!!
Kyllä te vielä kohtaatte!

arleena kirjoitti...

Oikeastaan saattaa olla hyväkin välivaihe asunnon suhteen, saapahan rauhassa katsella, tutkailla ja harkita. Oikea löytyy aina.

Junika kirjoitti...

Ohhoh, hurja tilanne. Toisaalta siinä muhii varmasti jotain helmiäistä... se oma, oikea koti odottaa jossain löytymistään!

Marja Kristiina kirjoitti...

Kun se toinen meni ohi suun, se ei ollut teille tarkoitettu vaan jossain on vielä parempi. Kaikki menee jatkossakin ihmeellisellä tavalla, siitä voit olla varma.

magi kirjoitti...

Kiitos teillekin rohkisevista sanoista. Kaikki järjestyy varmasti. Ihana ajatus, että tässä piilee jotain helmiäistä. Koen itseni tällä hetkellä melkoiseksi helmenkalastajaksi! hih!