maanantai 4. elokuuta 2008

KESÄ TULE TAKAISIN...Vielä ei haluaisi irrottaa otetta kesän hyväilevästä lämmöstä. Vielä ei haluaisi poimia pois kuihtuneita pionin kukkia, malvojen siemeniä kantavia kukintoja.... Vielä ei haluaisi vetää ylle pitkiä housuja ja laittaa kesämekkoa kaappiin, vielä ei pimeä saisi tulla....


Haikeana kaivan kaapista esille kynttilän. Rakastan sen valoa, leppeää lohdutusta pimeän laskeutuessa. Katselen kuva- arkistosta pionien hehkua ja levitän käsivarsille voidetta, jotta auringon hehku säilyisi iholla pitkään... Kesämekon alle sujautan pitkät housut mutta mekosta en vielä luovu vaikka kiedon neuletakin ympärilleni.

En juuri rakasta syksyä, sillä olen kesän lapsi. Nautin kuitenkin ruskan syvän punaisista siveltimenvedoista ja kuulakkaista päivistä, karpaloiden hehkusta ja pihlajien sadosta. Syksy on sadonkorjuun juhlaa, runsauden aikaa...Meidän perheessämme syksyt ovat aina olleet muutoksen aikoja. Pojat ovat syntyneet syksyllä ruskan ollessa upeimmillaan ja rakkautemme on leimahtanut syksyllä. Naimisiinkin menimme elokuussa... Mitähän tämä syksy tuo tullessaan?12 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Kesää kyllä kaipaan minäkin!
Teillä on muutoksen tuulet ilmassa, varmasti ihan hienoa. Ja vaikka vähän jännittäisi, niin kyllä asiat tapaavat ratketa aikanaan.
Olipas teillä reipas päiväkotilainen heti ekana päivänä.

Marja Kristiina kirjoitti...

Tämä syksy tuo teille mukanaan uuden kodin, josta tehdä lämmin talvipesä.

Tämä syksy tuo teille mukanaan hiukan sopeutumista, mutta paljon uutuudenviehätystä ja innostusta.

Tämä syksy tuo teille mukanaan aitoa välittämistä, yhteisön tukea ja auringon lämpöä sanojen muodossa.

Tämä syksy!

Hanne kirjoitti...

Tutun näköinen Terhi Michelssonin pupu-kuppi sinulla!

Minä taas pidän syksystä, kuten kaikista vuodenajoista. En jaksaisi ikuista kesää, talvea, kevättä, syksyä. Vuodenaikojen vaihtelu on parasta, mitä näillä leveysasteilla on tarjottavana.

Mimmimamma kirjoitti...

Voi vitsi,mitä käänteitä täällä kerinnyt jo sitten viime käynnin tapahtua!
Toivottavasti asuntoasiat lutviutuu,niin kuin varmasti tekeekin. Minä uskon totisesti(ainakin vielä)siihen,että asiat menee,niin kuin niitten kuuluukin mennä.
Mukavaa viikkoa!:)

Rouva Nordman kirjoitti...

Sinulla on kiva blogi, olen iloinen kun eksyin tänne. Minulla on muuten samanlainen ruusuliina pöydällä, kuin vilahti sinunkin blogissasi kera ihanan kukkamukin ja mansikoiden.

Onnea muutosten tuuliin! meilläkin on suuria muutoksia edessä: Tyttöni aloittaa ensimmäisen luokan ja elokuun loppu tai syyskuun alku tuo mukanaan uuden perheenjäsenen. Virallinen laskettu aika on 7.9, mutta vauva on tervetullut vaikka hetken aiemminkin :)

Tiia kirjoitti...

Tulin vastavierailulle blogiisi. Kauniita nuo kortit! Syksyssä pidän ainoastaan siitä, kun saa laittaa kynttilöitä palamaan ja nauttia niiden tunnelmasta. Se on parasta. Muuten kesä vie minullakin voiton. Lämmintä ja aurinkoa! Poikkean uudelleen, niin kivalta täällä näyttää =)

pioni kirjoitti...

En minäkään kesää vielä päästäisi pois, varsinkaan kun se lämmin aika oli niin lyhyt.

Nicole kirjoitti...

Näyttää siltä, että tämäkin syksy tuo muutoksia perheseenne, ehkä enemmän kuin olisitte toivonneet...
Hyvä ainakin, että ensimmäinen päivä päiväkodissa meni niin hyvin! Yksi huoli vähemmän! Ja kyllä uusi asunto tulee pian vastaan. Väliaikainen vuokra-asuminen on varmasti hyvä ratkaisu kun etsitte unelmaasunnon!

Hannis kirjoitti...

Mukikaimani sinä ihana, mulla oli tuo Terhin pupu myös ennen. Juuri valkoisena. Mutta annoin sen aikoinaan läksiäislahjaksi kaverilleni, joka jäi Suomeen ja me Kanadaan. Oli toivonut saavansa mukini :-)

Voi että, jänniä uutisia olikin täällä!! Vähän arvailinkin, että jotain tuollaista muutosta eli muuttoa oli luvassa. Eikun hurjasti onnea matkaan! Kyllä se oma koti löytyy!!!

magi kirjoitti...

Huomenta ihanaiset!

Kiitos Nooralle myötäelämisestä. Kyllä me katon päänpäälle saamme! Jännittävää on...

Marja Kristiinalle kiitos ihastuttavista sanoista. Ne ovat minulle kovin tärkeitä juuri nyt.

Hanne kiva kun piipahdit pitkästä aikaa. Olet onnellinen kun osaat nauttia vuodenaikojen vaihtelusta.

Mimmimamma täällä todellakin tapahtuu käänteitä ja minäkin uskon vakaasti siihen, että asiat kulkevat juuri oikeaan suuntaan. Sitä on vaan niin kärsimätön, että asoiden pitäisi olla jo järjestyksessä!

Katilein tervetuloa uudelleenkin. Piipahdan luonasi kunhan ehdin:o)


Tiia! Kiva kun poikkesit!

Huset på landet; vielä jaksan uskoa siihen, että juuri näin piti tapahtuakin. Kunhan saaamme mukavan vuokra-asunnon saamme rauhassa katsella omaa uutta!

Hannis! Rakastan tuota pupumukia. En ole rohjennut viedä sitä töihin, vaikka mieli tekisi. Siitä on mukava juoda iltateetä...

Merja K kirjoitti...

Hei, täällä yksi lomalainen on myös palaamassa arkeen ja yritänkin päästä kärryille kaikki blogikuulumisista.

Teillä onkin muutosta kerrakseen, onneksi asiat aina järjestyvät. Ja jossakin odottaa se ihanainen unelmakoti juuri teitä :)

Voimia pakkaukseen!! Terkuin Merja

magi kirjoitti...

Hei Merja ja tervetuloa lomilta kotiin, niin ja myöhästyneet onnittelut!