perjantai 27. kesäkuuta 2008

RAKKAUTTA ILMASSA


Huomenna vallattomat kiharat kesytetään hillityksi kampaukseksi, päälle pujotetaan kullanruskea mekko, jalkaan sipaistaan korkokengät, kaulalle helmiä ja korvan taakse hajuvettä. On aika viettää ystäviemme hääjuhlaa!

Omista häistäni on vierähtänyt vuosi jos toinenkin. Kuinka nuori silloin olinkaan ja kuinka rohkeasti heittäydyin rakkauden vietäväksi. Vuodet ovat hioneet meistä suurimpia särmiä. Kivi on toista muokannut, hellästi ja lujasti, myötä ja vastoinkäymisissä. Kaksi kovin erilaista ihmistä on etsinyt yhteistä tietä, omaa onnea, toisen onnea, yhteistä onnea.

Olen kiitollinen, että tässä puristuksessa, jota elämässämme on ollut, olemme yhä yhdessä. Paljon olemme kumpikin kasvaneet myös omilla tahoillamme yhteiseksi hyväksi. Kiitollisia saamme olla niistä mahtavista pariskunnista, jotka ovat omalla esimerkillään ja todellisella välittämisellään tukeneet meitä vaikeina aikoina, lyömättä, sormella osoittamatta, syyllisiä etsimättä. Sellaisia ystäviä toivon jokaisen parin rinnalle kulkijoiksi.
Joillakin sellaisia ystäviä voi olla ihan perhepiirissäkin.

Huomenna nautin kauniista morsiusparista ja toivon sydämestäni, että he löytävät yhteisen sävelen, jota soittaen syntyy ikuinen, unohtumaton rakkauslaulu!
Onnea Tina Ja Jukka!


4 kommenttia:

Hannis kirjoitti...

Heippa Magi! Kiitos kommentista, jonka olit jättänyt Augustille :-) Ja onhan mulla jotain takataskun uumenissa, mitä pitää myös sinun kanssa puhella, mutta palaan asiaan Suomessa!

Ihania juhlia ja toivottavasti myös aurinko on mukana vierailemassa vähintään. Me lähdemme huomenna.

Hallatar kirjoitti...

Häät aina herkistävät kauneudellaan ja
rakkaudellaan... =)

magi kirjoitti...

Hannis!

Tervetuloa Suomeen!!!!!

Odotan malttamattomana, mitä sinulla on varattuna:0)

magi kirjoitti...

Hallatar!

Sinullahan voi olla häitä tulevina vuosina, kukas sitä tietää!