perjantai 7. maaliskuuta 2008

VAIN TAIVAS ON RAJANA


Viime päivät ovat vilahtaneet taas sellaisella vauhdilla,
että on vaikea uskoa
- taas on perjantai.
Minulla on laatikot ja laukut pakattuna viikonlopun opettajien kuvaamataidon koulutuspäivää varten ja pirpana nukkuu kasvu-uniaan.
Lapset kuulemma kasvavat nukkuessaan.Minä odottelen ukkukultaa kotiin. Pojat viettävät huomenna naistenpäivän kunniaksi oikean ukkojen päivän ja lähtevät mootorikelkkailemaan ja paistamaan makkaraa laavulle. Äiti lähetetään hyvillä mielin matkaan.

Opettajia on tulossa viisitoista ja päivä on todella tiukka ja työntäyteinen. Tarkoitukseni on opettaa mm. kolme eri tekniikkaa ja puhua opetuksen suunnittelusta ja arvioinnista. Mielenkiintoista ja toivottavasti antoisaa koulutuspäivään osallistuville. Huomenna ajankin sitten illansuussa kotiin. Reppu täynnä uusia ideoita ja ajatuksia tulevia kursseja varten. Näin ainakin uskon!

Eilen piipahdimme mökillä tarkistamassa, että kaikki on kunnossa. Harmi, että unohdin kameran kotiin. Rantakoivut kantoivat yllään valkoista raskasta viittaa. Luoto, joka kesällä on meluisien lokkien pesimäpaikkana, oli peittynyt valkeaan hiljaiseen vaippaan. Pupu oli kurkistellut nukkuma-aittaan, ainakin jälkien perusteella. Kyllä luminen, koskematon luonto on kaunis ja oleilu sen syleilyssä hoitavaa.

Kuvassa on ihan tavallinen sisustusesine. Kyltti, jossa on erityisesti mieheni mielestä osuva teksti. Ostin sen hänelle viime jouluna. Kun teemme asioita sydämellä- vain taivas on rajana!

8 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Hei Magi!

Tulin vain kertomaan, että sinun blogisi on ihana! Vaikket näyttäisi yhtään kuvaa, sinun tekstisi on niin kaunista luettavaa!

Hyvää viikonloppua ja koulutuspäivää!

magi kirjoitti...

Voi kiitos. Olipa ihana lukea vielä tämä viesti enen pitkää ajomatkaa!

Mimmimamma kirjoitti...

Höh,ei näykään mun äsken jättämä viesti...
No hyvää koulutuspäivää,naistenpäivää ja muutenkin viikonloppuja toivotan! =)

Merja Kasperiinasta kirjoitti...

Inspiroivaa koulutuspäivää ja iloista naistenpäivää :) Ja niin osuva teksti tuossa kyltissä. Oma mottoni on "if there is a will, there is a way"

Hannis kirjoitti...

Hauskalta ja ihanan inspiroivalta kuulostaa! Voih kun saisinkin olla mukana :-) Ollut oikein hurjan masentava päivä tänään, en olisi jaksanut vaihteeksi olla ollenkaan täällä. En siis mitenkään.

No, raivon vallassa (melkein) olen täällä raivannut ja siivonnut tavaroita oikein olan takaa. Ja järjestellyt kasoja -mikä lähtee, mitä vielä tarvitaan, mikä jää jne. Mies kun on lähdössä kohtapuoliin Suomeen pariksi viikoksi.

magi kirjoitti...

Hei Mimmimamma!
Ihanaa, kun jaksat aina käydä kommentoimassa. Hyvää viikonloppua sinullekin.

magi kirjoitti...

Merja!
Hyvä motto sinullakin. Niin totta! Hyvää viikonloppua sinulle!

magi kirjoitti...

Hannis!
Luulen, että ihminen jaksaa asioita niin kauan kun on pakko mutta kun loppu alkaa häämöttää kärsivällisyys on koetuksella...Ei jaksaisi enää hetkeäkään. Muutto on kova duuni. Tsemppiä sinulle ja toivottavasti pääset joskus kurssilleni mukaan!