perjantai 12. syyskuuta 2008

IHANA VIIKONLOPPU


Viikonloppu, mikä ihana sana!!!!!

Viikonlopuille on tullut aivan uusi merkitys töiden aloittamisen jälkeen. Perjantaipäivässä on uudenlaista hohtoa, lauantaiaamussa hyvää tekevää hitautta, sunnuntaissa juhlan tuntua. Arki juoksuttaa meitä kahdeksasta neljään ja vielä iltaisinkin esikoisen harrastusten vuoksi. Kuinka suloiselta tuntuukaan ajatus yhteisestä viikonlopusta.

Yllättävän vaikeaa on ollut hypätä jälleen työelämän pyörteisiin. Kolmessa vuodessa on tapahtunut paljon muutoksia. Aika yllättävää, kun on kysymys koulutyöstä, joka on kuitenkin vuodesta toiseen melko samanlaista.Välillä väsyttää rankasti. Luokallani on kuitenkin energisiä, innokkaita ekaluokkalaisia, jotka omalla vilpittömyydellään ja elämäniloisuudellaan tekevät työstä mielekkään.

Päivät ovat niin kiireisiä, että kelloa ei ehdi juuri päivän aikana vilkuilla. Suunnittelutöiden jälkeen päivä on yleensä venähtänyt melko pitkäksi ja illalla on kaikkensa antanut olo.

Kotimme sisutamiseen ei ole juuri aikaa jäänyt. Tänään naputtelen viestin Ranskaan ja tilaan verhokankaita suloisesta pikku putiikista Sait Paul De Vencen kylästä. Totuttelen uuden kotimme värikylläiseen keittiöön, ja haaveilen ranskalaishenkisestä maalaistunnelmasta.

Syksyn värikylläisyys on tarttunut minuun jälleen kerran ja huomaan kaipaavani lämpimiä sävyjä vaaleaan kotiimme. Korkeat seinät odottavat hiljaisina kannettavakseen tauluja. Maljakot kimmeltävät valmiina kannattelemaan kukka- asetelmia. Koko koti ikäänkuin odottaa, että ehtisin puhaltaa siihen eloa...


10 kommenttia:

jori kirjoitti...

Ihanalta kuulostavat energiset ekaluokkalaiset, lököilevät viikonloput ja uusi asuntonne. Odottelen itsekin kuumeisesti viikonvaihteiden levollisuutta, mutta toistaiseksi viikonvaihteita kuormittaa ainainen remonttirumpa.

magi kirjoitti...

Kyllä se vaikeaa onkin ottaa rennosti, kun olisi vielä paljon puuhailtavaa. Joskus vaan on pakko osata pysähtyä!

arleena kirjoitti...

On tuttu ranskalainen kylä, siellä on piipahdettu jo kolme kertaa.

Sisustaminen on hauskaa puuhaa. Provenceläiset kankaat sopivat hienosti kotiisi. Tulee varmaan kodikasta ja kaunista.

Reetta kirjoitti...

Huikean ihana koti! Valkoista, vanhaa, valoisaa. Jo yhdessä kuvassa on läsnä historia. Siitä nautin, siitä pidän. Vaikka olenkin aineenope, teen töitä luokanopettajien kanssa alakoulussa. Kelloa ei oikeasti tahdo ehtiä katsoa!

Kukka-75 kirjoitti...

Kodistanne tulee taatusti hieno! Ihanaa viikonloppua ja jaksamista uuteen arkeen!

tiiu kirjoitti...

Hyvää sunnuntaita. Uusi kotisi näyttää todella kodilta, jossa on aina sunnuntai, ihana unelma. Teillä tosin taitaa pienet tahmatassut pitää huolen arjenkin löytymisestä.

*Katinkainen* kirjoitti...

On onni,
että on viikonloppu.<3<3<3
Silloin on mahdollisuus nukkua aamuisin pisempään,
hipsutella pyjamassa puolille päiville,venyttää aamupalan syöntiä ja hengähtää..
Ja valmistautua seuraavaan viikkoon,joka pitää sisällään rempseitä heräämisiä,pikaisia aamupaloja,härdelliä ja rutiineja,tohinaa ja touhotusta,jotka pitävät viikon kasassa ja levällään.
Sunnuntaiaamu on paras!!!<3<3<3
Teille toivottelen leppoisaa sunnuntaita ja onnentuntemuksia uudessa himpsukkalaisessa!!!=O)
Nauttikaanhan toisistanne,värikylläisestä
syksystä ja aivan,aivan kaikesta!!!
Elämä on huippu juttu!!!=O)

magi kirjoitti...

Hei Arleena! Tuo kylä vei sydämeni täysin...

Reetta! Mukava tavata kollegoita...

Kukka, Tiiu ja Katinkainen, tulen juuri aamulenkiltä. KIrpeä syysilma kutitteli nenää ja omenapuut tuoksuivat houkuttelevasti. Yli ymmärryksen käyvä väsymysaalto on pyyhkäissyt yli olemukseni ja toivon todella, että huomenna on pirteämpi ole!

tiina kirjoitti...

Ihania kuvia täällä... sinun kotisi näyttää niin kauniilta!

magi kirjoitti...

Voi kiitos!