sunnuntai 25. toukokuuta 2008

MUUTOKSEN TUULET PUHALTAVAT


Energistä alkavaa viikkoa teille rakkaat blogiystäväni. Aamun alkajaisiksi haluan esitellä sinulle uutukaiset, rakkaimpani, pienet sievät rippikutsut. Olen niistä kovin onnellinen. Ylioppilaskutsujen aika on tältä keväältä ohi mutta nyt on näiden pikkuisten aika. Toivon, että ne saavat kutsua monia vieraita nuorien suureen juhlaan tulevana kesänä. Tänään lähetän kutsut eräällä blogiystävälle mutta olen painattanut näitä vinon pinon, joten jos on tarvetta olkaahan minuun yhteydessä magi@phnet.fi Saat ne kauttani edullisesti ja mukaan laitan tietenkin pienet kirjekuoret.Koululaisten viimeinen viikko koulutiellä on alkanut. Eräs pieni ajanjakso päättynyt. Omasta esikoisestani tulee syksyllä kolmasluokkalainen, itse aloitan työt ensimmäisellä luokalla, mieheni muuttaa väliaikaisesti toiseen tyopaikkaan ja kuopus lähtee päiväkotiin. Ilmassa on suuria ja pieniä muutoksia, haasteita, ilon ja surun kyyneleitä. Mitään uutta ei saa jos ei luovu jostain vanhasta. Eteenpäin ei voi mennä katselemalla taakseen. Luopuminen on kipeää ja kasvattavaa. Kun ottaa jalasta vanhat saappaat ja hyppää uusiin, menee aikansa kun ne muotoutuvat omalle jalalle sopiviksi. Jalka kasvaa ja saappaat eivät tunnu enää niin suurilta. Kesä on perheemme pehmeä lasku uuteen ja osin tuntemattomaan. Astelemme eteenpäin yhdessä, turvallisella mielellä. Toivotan teille aurinkoista alkavaa viikkoa ja kaikille ylioppilaiden perheille voimia juhlajärjestelyihin!


16 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Niinhän se on, muutoksien kautta elämään tulee uusia tuulia. Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu. Ihanaa kesää teille, syksyyn on vielä aikaa!

Ps. laitan sinulle s postia tänään!

Marja Kristiina kirjoitti...

Nimenomaan. Eikä elämässä ole tilaa uudelle, jos sitä ei itse tee luopumalla jostain vanhasta. Mutta toden totta, usein se on helpommin sanottu kuin tehty. Ja jos voimat ovat syystä tai toisesta vähissä, oman mukavuusalueen ulkopuolelle astuminen voi tuntua ylitsepääsemättömältä. Silloin voi olla parasta vain olla hissuksiin ja antaa myrskyn puhaltaa itsensä uuvuksiin. Toisaalta joskus taas on silkka pakko hypätä tyhjän päälle vaikka pelottaisi, ja yleensä elämä kantaakin paljon paremmin kuin uskoisikaan.

Kortit ovat huippuihania!!!

Aurinkoista viikkoa suvivirren tahdissa!

Merja K kirjoitti...

Isoja muutoksia teidän perheessä, mutta toivottavasti mukavia sellaisia

Ihastuttavia kortteja taas kerran :)

Iloista ja aurinkoista viikkoa!

arleena kirjoitti...

Aurinkoista kesäviikkoa, magi.

Mari&Maiju kirjoitti...

Ihania kortteja Magi:) Voisin muutaman ottaa myyntiin.. Palaan asiaan! Mukavaa viikon jatkoa!

MAri

magi kirjoitti...

Elisa! Odotan postiasi:o)

magi kirjoitti...

Marja Kristiina!

Korttini sanoin:
On edessä monta, tietä tutkimatonta,tästä se seikkailu alkaa kun polkaisee kaasujalkaa.

Kun on väsy syystä tai toisesta on aika armahtaa itseään, antaa aikaa levolle! Ja kun sydämestä puuttuu rauha on syytä pysähtyä ja astua vaikka askel taaksepäin.

magi kirjoitti...

Merjalle ja Arleenalle mukavaa alkavaa viikkoa!

magi kirjoitti...

Mari ja Maiju! Postaillaan!

magi kirjoitti...

Elisa! Odotan postiasi:o)

Huset på landet kirjoitti...

Isoja muutoksia tulossa perheessänne, mutta vaikuttaa siltä, että kaikki on hyvin suunniteltu ja pohdiskeltu.

Kauniita kutsukortteja!

Helmiliina kirjoitti...

Voi kuinka kauniita rippikutsuja!! .. meillä ei ole vielä niiden aika.. ;)
Suloista, lämpöistä kesää teillä.. Asiat järjestyvät hiljalleen.. teillä on vielä runsaasti aikaa ajatuksin sopeutua tulevaan syksyyn.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Terveiset täältä yo-juhlavalmisteluiden keskeltä! Tosi kauniita nuo sinun rippikutsusi. Harmi, kun itsellä ei niille nyt tarvetta! Aurinkoista toukokuun viimeistä viikkoa Sinulle, Magi!

magi kirjoitti...

Huset på landet! Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tosin suunnitelmathan ovat aina omia ja toteutuminen ihan eri juttu. Elämää on kuitenkin suunnattava ja suunniteltava muuten aika vierii ja moni asia jää tekemättä.

magi kirjoitti...

Helmiliina! Teillä oli toisenlaiset juhlat. Eikö vaan?

magi kirjoitti...

Mintsumaria! Kiva kun ehdit piipahtamaan valmistelujesi keskeltä. Aurinkoista juhlapäivää sinulle ja perheellesi!